Medlemskap 1 år. Kampanj!

- 100 kr per person

Medlemskap 1 år och medlemsbok - 150 Skr

Bli medlem med PayPal

Välj det alternativ du vill ha. Det går bra att lägga till flera personer i samma hushåll samtidigt.

Så här blir du medlem:

Du kan antingen använda formuläret nedan (så blir du kontaktad), PayPal ikonen eller betala via ett vanligt inbetalningskort till: Plusgiro 50 78 09-2.

SWISH: 123 275 37 39

För medlemmar utanför Sverige. Använd följande uppgifter för betalning: 

IBAN: SE95 9500 0099 6018 0507 8092. BIC: NDEASESS

Uppge följande uppgifter:            

Namn:            
Adress:            
Postnummer:            
Postort:            
Telefon:            
E – postadress:     

För mer information kontakta någon i styrelsen. [här]

Vad medlemskap innebär

Bli medlem i en organisation med närmare 90 000 medlemmar i 132 länder. Slow Food Sápmi är en del av den internationella Slow Food rörelsen, en konsumentrörelse som vill verka för försvaret av och rätten till njutning, och för ett harmoniskt förhållande mellan människa, djur och natur. Good, Clean and Fair Food är Slow Foods grundteser. 

  • Gott - för att mat och dryck ska njutas. I gott ligger också våra umgängesformer vid matbordet, våra högtider och festtillfällen och allt det som hör till vår kultur.
  • Rent - För att en produkt ska anses ren måste alla i produktions- och distributionskedjan visa respekt för ekosystemen. Mat och dryck inte ska dessutom inte innehålla en massa gifter. 
  • Rättvist – innebär att maten ska vara producerad under rättvisa förhållanden. Produktionen ska vara socialt och ekonomiskt uthållig. De som producerar maten ska få en rättvis betalning för sina produkter. Det betyder att vi visar respekt för dem som arbetar med maten och för deras kunskap. Dessutom skaffar vi oss en förståelse för olika kulturers villkor, runt hela världen.

När du tecknar medlemskapet innebär det att du blir medlem i Slow Food Sápmi. Du har då möjlighet att vara med och påverka både innehåll och styrelse. Givetvis kan du också lägga ett litet eller stort engagemang i föreningen. Du blir också medlem i den internationella Slow Food rörelsen. På det sättet ger du stöd åt det arbete som pågår över hela världen. Information om detta finns på www.slowfood.com.

I medlemskapet ingår:
• Ett personligt medlemskort.
• Fyra E-Nyhetsbrev på engelska.
• Erbjudande att ta del av Slow Food - aktiviteter runt om i världen.
• Rabatt på Slow Food - publikationer och material. Se hemsidan.

Medlemsavgift
KAMPANJ För 100 kr per person (oavsett ålder) blir du medlem i Slow Food Sápmi, medlemskapet omfattar även Slow Food International. Dessutom får du premien; boken ”Smakernas återkomst; när maten följer årstiderna” Mats-Eric Nilsson, värd 255 kr. (Med reservation för att boken kan ta slut, då får du istället Smak på Sápmi). Erbjudandet gäller till 30 juni 2017.

Ordinarie pris: det kostar 350 skr att vara medlem ett år.  
Ytterligare en medlem på samma adress betalar 150 skr. Är du yngre än 30 år kostar det 200 skr.

Bli Medlem i Slow Food Sápmi